Walking in the rain / Séta az esőben

As I said, there was no restaurant in the hotel, but we had some breakfast: toast, butter, jam and tea or coffee. Simple, but good enough.

Did some sightseeing in Dar Es Salaam, but didn’t take many photos, as I didn’t feel comfortable to walk on the streets with my camera or my phone in my hands (first time I felt this in Africa!). Then it started to rain… a lot! And we got soaking wet… Found a shelter (no umbrella) and stayed there for a few minutes… a bit longer… OK, a lot longer… We decided to go to this lovely posh (and very expensive) Mexican Restaurant and were waiting there till the rain had stopped. Later on we had another walk to the ferry terminal to book tickets for the following day. All went well 🙂 We had a lazy day (and I spent quite a lot of time on the Internet, when we got back to the hotel..).

Ahogy mondtam, nem volt étterem a hotelben, de azért kaptunk reggelit: pirítós, vaj, lekvár és tea vagy kávé. Egyszerű, de nagyszerű.

Elmentünk várost nézni (Dar Es Salaam), de sok fotót most nem csináltunk, mert én nem éreztem magam valami biztonságosan, amikor a fényképezőgéppel vagy a telefonommal a kezemben sétáltam az utcákon (először éreztem ezt itt Afrikában). És elkezdett esni az eső… sokat! Eláztunk… Aztán találtunk egy kis fedezéket (esernyő hiányában) és és ott maradtunk néhány percre… egy kicsit tovább… OK, sokkal tovább… Eldöntöttünk, hogy beülünk egy csinos kis mexikói étterembe (nagyon drága volt) és ott vártunk, amíg el nem állt az eső. Később elsétáltunk a kikötőbe, hogy lefoglaljuk a kompot Zanzibárra, a következő napra. Minden jól ment 🙂 Egész kis nyugis napunk volt (és én elég sokat lógtam a neten, amikor visszaértünk a szállodába..).

20140305_131718[1]20140305_132628[1]

20140305_141738[1]20140305_145727[1]

20140305_155517[1]

Advertisements
This entry was posted in Story, with photos / fotókkal and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s