About / Az oldalról

There are lots of travel blogs on the Internet. I don’t want to compete with anyone or aim for a reward. My goal is to share my adventure, experiences, my feelings, my joy, my sorrow and of course my photos with friends and family.

My name is Edit, I am a Hungarian who has got itchy feet when it comes to traveling. I live in the UK, so I have got non-Hungarian speaker friends here (I am working hard to change this!) and non-English speaker friends back at home. This is the reason why this blog is going to be written in English and in Hungarian. (If you read any grammatically wrong sentence, please excuse me. I will do my best.)

Olyan sok utazással kapcsolatos blog van manapság a neten! Nekem nem áll szándékomban versenyezni senkivel vagy blog-kitüntetést szerezni. Az én célom csak annyi, hogy megosszam a kalandom, tapasztalataimat, érzéseimet, örömöm, bánatom és természetesen a fotóimat a barátaimmal és a családtagjaimmal.

Editnek hívnak és valahogy az elmúlt években megbabonázott az utazás adta mindenféle lehetőség. Azóta a szerelmese vagyok. Az Egyesült Királyságban élek, mára itt is vannak már barátaim, akiknek sajnos nem erősségük a magyar nyelv (én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy változtassak ezen!), de az otthoniak közül sem beszél mindenki angolul. Ezért íródik ez a blog 2 nyelven.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s